Menue
Teaser Dethleffs Fahrzeugausbau flat

Dethleffs bouwt uit

Ervaring sinds 2004

We kunnen ook Camper Vans

Op de traditionele locatie van Dethleffs, Isny im Allgäu, worden niet alleen Dethleffs-caravans en -campers ontwikkeld en vervaardigd. Met verfijnd handwerk worden hier al meer dan 18 jaar buscampers uitgebouwd. Tegenwoordig rollen hier jaarlijks meer dan 7000 urban campers en camper vans van de band in opdracht van de merken Pössl en Crosscamp, en sinds maart 2022 ook urban campers van Nissan.

Meer dan 55.000 uitgebouwde buscampers


Al sinds 2004 produceert Dethleffs in Isny de uitbouw voor buscampers in opdracht van andere merken. Op speciaal daartoe ingerichte montagebanden vervaardigen we niet alleen meubels voor de uitbouw binnenin. Onze competente medewerkers zorgen ook voor elektriciteit en verwarming, watervoorziening, wijzigingen aan de carrosserie, montage van een hoog dak of uitzetdak en voor de isolatie. Professioneel, efficiënt en met de gebruikelijke Dethleffs-kwaliteit ‘Made in Isny’.

Ontwikkeling en bouw


Onze knowhow voor vrijetijdsvoertuigen van alle categorieën integreren we grotendeels bij de ontwikkeling en bouw van urban camper- en camper van-modellen voor onze industriële klanten. Tal van handige oplossingen, nieuwe ontwikkelingen en updates van voertuigmodellen ontstonden in de ontwikkelingsafdeling van Dethleffs of werden door onze ingenieurs opgevolgd.

De eerste Dethleffs-Camper Van

Met de Globevan hebben we in januari 2022 bovendien de eerste urban camper van het merk Dethleffs gepresenteerd, een multifunctioneel voertuig, toegelaten als camper, maar ook in het dagelijkse leven inzetbaar.  Verneem hier meer over de Globevan van Dethleffs.

Um einen weiteren Eindruck von Dethleffs zu bekommen, bieten wir Ihnen hier einen virtuellen Rundgang durch unsere Produktionshallen an.

Zum Rundgang

Nissan Seaside by Dethleffs
Dethleffs Produktion Kastenwagen
Dethleffs Produktion Kastenwagen
Dethleffs Produktion Urban Vehicle