Menue
  • Header Trend 2024
  • Header Just Camp 24
  • Header Globebus 24

Campers van Dethleffs: uw vakantie begint hier!

Mijn camper

Ons uitgebreide aanbod van campers biedt u optimale keuzevrijheid qua mobiele woning. Welke camper past het beste bij u? We voorzien u graag van uitgebreid advies, zodat we samen de voor u meest geschikte camper kunnen vinden. Met de voertuigadviesfunctie van Dethleffs kunt u ons aanbod op specifieke categorieën filteren en een voorselectie uit onze campers maken.

De campers van Dethleffs: meer comfort en veiligheid.

Uw droom van reizen op vier wielen wordt realiteit. De campers van Dethleffs staan synoniem aan topkwaliteit, een eersteklas afwerking en veilig reizen. U kunt uw camper naar wens uitrusten, zodat u beschikt over een mobiele woning waarin u zich helemaal in uw nopjes voelt.

Globebus

Globebus Navi 24

In drukke stadscentra of in uitgestrekte natuurparken: de Globebus overtuigt met wendbaar rijcomfort en huiselijkheid.

Dethleffs camper Globebus

Globebus Go

Globebus Go Freisteller Uebersicht

Het volgende avontuur is slechts één bocht van de weg verwijderd! De nieuwe Globebus Go is zo compact en wendbaar dat zelfs smalle wegen en lage doorgangen hem niet kunnen stoppen.

Dethleffs camper Globebus Go

Just Camp

Just Camp navi 24

Het jubileummodel biedt met zijn "Ready to go" uitrusting een ieder een bijzondere start.

Dethleffs camper Just Camp

Just Go!

Just Go 24 navi

Of u nu op zoek bent naar uw eerste camper, wilt overstappen van een caravan naar een camper of een groter of uitgebreider model wilt

Dethleffs camper Just Go!

Trend

Trend Navi 24

Al jaren is de Trend de best verkopende camper in het Dethleffs modelprogramma. Zijn succesformule: een omvangrijke uitrusting, een stijlvol design, overtuigende indelingsoplossingen en dat alles voor een aantrekkelijke prijs.

Dethleffs camper Trend

Eén camper, diverse toepassingsmogelijkheden

Heeft u zin om de boel de boel te laten en met het hele gezin te gaan kamperen, of de wereld in te trekken en avonturen te beleven met uw eigen camper? De pionier van caravaning maakt het mogelijk. Want de droom van mobiel reizen luistert al 90 jaar naar de naam Dethleffs. Ons kwaliteitskeurmerk “Made in Germany” is al van toepassing sinds 1931, toen de eerste caravan van Dethleffs het licht zag. En we blijven tot op de dag van vandaag trouw aan deze kwaliteitsbelofte. Al onze caravans en campers worden in Duitsland ontwikkeld en geproduceerd, en de meeste daarvan in onze oorspronkelijke fabriek in Isny im Allgäu.

Een camper van Dethleffs kopen, huren, of uitproberen? Vind hier de juiste dealer

"Bent u op zoek naar een dealer? Wilt u een camper of caravan kopen of bekijken? Dankzij ons uitgebreide netwerk is er altijd een dealer bij u in de buurt: Bij onze contractpartners kunt u caravans en campers aanschaffen. U kunt bij hen terecht voor service en onderhoud, om een proefrit te reserveren of om een eerste indruk te krijgen van onze recreatievoertuigen."

Dealer zoeken

Just Camp - All you need is Just
Just Camp - All you need is Just
Nieuw interieur voor Dethleffs c’go en c’go up
Nieuw interieur voor Dethleffs c’go en c’go up
Klaar voor het voorjaar: de ultieme checklist
Klaar voor het voorjaar: de ultieme checklist
;