Menue
Header Avantgarde 22 neu

De Special Edition Avantgarde: nu verkrijgbaar in 4 modellen

Freisteller mit Logo

Nog meer variatie en nog meer keus. Onze populaire indelingen in twee verschillende series: Camper en Nomad 460 EL en 510 LE.

Luxe en comfort

Comfortabele indelingen, met praktische eenpersoonsbedden (van 85 cm breed) die desgewenst in een handomdraai om te bouwen zijn tot een groot tweepersoonsbed. Voorzien van veilige en praktische basisuitrusting zoals het AL-KO chassis met stabilisator, de stabiele uitdraaisteunen, het hagelbestendiger GFK dak, de krachtige verwarming, de boiler en de royale 142 liter koelkast met apart vriesvak. Aangevuld met het luxe Avantgarde pakket met o.a. vloerverwarming, 17“ aluminium velgen en chique gladde buitenbeplating in zilver, zal het u aan niets ontbreken.

NL Avantgarde 04 22 Preise
Technische wijzigingen en vergissingen voorbehouden. Afbeeldingen in deze brochure tonen deels optionele uitrusting tegen een meerprijs of decoratieartikelen, die niet totde leveringsomvang behoren. Om druktechnische redenen zijn kleurafwijkingen mogelijk.
Technische wijzigingen en vergissingen voorbehouden. Afbeeldingen in deze brochure tonen deels optionele uitrusting tegen een
meerprijs of decoratieartikelen, die niet totde leveringsomvang behoren. Om druktechnische redenen zijn kleurafwijkingen mogelijk.

Bart Haarman • Sales manager Dethleffs, Nederland

bart avantgarde
Bart Haarmann • Sales manager Dethleffs, Nederland

"Speciaal voor Nederland en België hebben we voor het nieuwe modeljaar 2022 de Avantgarde serie uitgebreid. Naast de populaire indeling 460 EL, die als Camper en Nomad beschikbaar is, hebben we ook de 510 LE als Camper en Nomad in het chique Avantgarde jasje gestoken. En alle vier modellen compleet uitgerust met vele extra’s, waaronder de grote koelkast, de chique zilveren buitenbeplating en de vloerverwarming, aan luxe en comfort zal het u dus niet ontbreken."

„Genoemde prijzen zijn vrijblijven verkoopadviesprijzen inclusief 21% BTW, registratie-, transport- en afleveringskosten. Dit resulteert hierdoor niet tot een bindende aanbieding. Wijzigingen en vergissingen zijn voorbehouden. Omvang, combinatie mogelijkheden en afbeeldingen kunnen afwijken en verschillen. opties kunnen variëren en afbeeldingen kunnen vergelijkbaar zijn. Een definitieve aanbieding ontvangt u uw Dethleffs dealer.“

Comfortabele lounge zitgroep voor twee, of voor een gezellige avond kaarten als er bezoek komt. (Camper 460 EL)

Comfortabele lounge zitgroep voor twee, of voor een gezellige avond kaarten als er bezoek komt. (Camper 460 EL)

Twee éénpersoonsbedden met bedombouw.

Twee éénpersoonsbedden met bedombouw.

Nomad-Avantgarde 460EL Durchsicht NoceNagano Chromo- 002

Standaard bekledingen

Houtdecor

Camper 730FKR Dachschr RosarioCherry

Rosario Cherry (Camper)

Nomad 650RQT Dachschr NoceNagano Chromo

Noce Nagano (Nomad)

Bekledingen

ww galaxy

Galaxy (Camper)

ww ruby

Ruby (Nomad)