Menue
Header Camper Can 24

Drie nieuwe productlijnen, twalf nieuwe designs

Globetrail Classic Navi24

Puristen en fijnproevers kunnen kiezen: wie een prima uitgerust voertuig met al het nodige wenst, vindt zijn gading in de Classic.

Dethleffs Globetrail Classic

Globetrail Advantage Navi24

Wie meer individualiteit zoekt, kiest de Advantage en kan genieten van een nog uitgebreidere standaarduitrusting, meer keuze bij de interieuruitrusting en de opties.

Dethleffs Globetrail Advantage

Globetrail Performance Navi24

De Globetrail 600 DR Performance wordt gekenmerkt door een hoogwaardige uitrusting, meer rij- en wooncomfort en diverse optioneel verkrijgbare assistentiepakketten.

Dethleffs Globetrail Performance

Dethleffs brengt de Camper Van-serie Globetrail nieuw op de markt

Dethleffs breidt het modelassortiment van zijn nog jonge Camper Van-serie Globetrail aanzienlijk uit. Voor het modeljaar 2024 zijn er nieuwe lengtes en nieuwe badkamervarianten aan toegevoegd. Daarmee staan voor de Globetrail nu twaalf indelingen ter beschikking.

Het is de bedoelding dat voortaan ook de beide productlijnen Classic en Advantage als oriëntatie dienen. Voor het modeljaar 2024 biedt Dethleffs in de Camper Van-serie Globetrail in totaal elf verschillende indelingsdesigns aan. Om te voldoen aan de individuele wensen van de klanten van de Camper Van op het gebied van uitrusting en comfort, zal Dethleffs de uitrustingsvarianten van de Globetrail voortaan in twee productlijnen indelen.

De productlijn Classic markeert het instapsegment. Hierin vindt u modellen op basis van de Fiat Ducato, Citroën Jumper of Ford Transit met een aantrekkelijke basisprijs en standaarduitrusting.

Bij gelijke basisvoertuigen omvat de Advantage-lijn van de Globetrail-modellen een omvangrijkere standaarduitrusting. Hiertoe behoren bijvoorbeeld de inlegramen, luifels en nog veel meer.

Voor de serie Globetrail van modeljaar 2024 heeft Dethleffs vijf badkamerversies in het programma: vaste badkamer, compacte badkamer, ruime badkamer, draaibare badkamer en comfortabele badkamer. Indelingen met een ruime badkamer zijn in beide productlijnen te vinden. De draaibare badkamer en de comfortabele badkamer zijn er alleen in de Advantage-lijn. De vaste en de compacte badkamer zijn voorbehouden aan de Classic-lijn.

De Globetrail 540 DR verschijnt als een uiterst compacte, wendbare en tevens comfortabel uitgeruste Camper Van. Met een lengte van 5,4 meter beschikt het kortste model in deze serie gewoon over een badkamer, een keuken en een zitgroep. Hoe dat kan? Door een smalle badkamer in te bouwen en de keuken en slaapkamer aan te passen, bijvoorbeeld door een versmalling van het bed aan het voeteneinde.

Met de Globetrail 600 DF en 600 DR voert Dethleffs voor het modeljaar 2024 twee extra dwarsbedvarianten in de zesmeterklasse in. Terwijl de Globetrail 600 DF met vaste badkamer en klassieke indeling een kosteneffectief instapmodel is, maakt de Globetrail 600 DR indruk met een ruime badkamer waarin het dubbele gebruik van het middenpad een zeer ruime douche mogelijk maakt.

De Globetrail 600 ER is slechts zes meter lang en is uitgerust met lengtebedden, maar dankzij de ruime badkamer hoeft u niet in te leveren op comfort. Alle Globetrail-modellen op een Stellantis-chassis kunnen optioneel met een uitzetdak met twee extra bedden of met een cabine-uitbouw met panorama-dakraam worden uitgerust.

De Ford Transit dient als basis voor de nieuwe Globetrail 590 DK met compacte badkamer en de al bekende Globetrail 590 DC met comfortabele badkamer. In het modeljaar 2024 beschikken beide standaard over een dwarsbedverlenging, waardoor ze een bed met een lengte van 201 centimeter krijgen.

Terwijl de Globetrail 590 DK zijn plaats vindt in de Classic-productlijn, positioneert Dethleffs de Globetrail 590 DC in de omvangrijker uitgeruste Advantage-variant. Deze laatste is standaard uitgerust met een dubbele bodem, een comfortabel bed met schotelverensysteem en een keuken met ruime lades die van binnen en buiten toegankelijk zijn.

Voor het modeljaar 2024 presenteert Dethleffs voor het eerst een camper op basis van de VW Crafter. De Globetrail 600 DR Performance wordt gekenmerkt door een hoogwaardige uitrusting, meer rij- en wooncomfort en diverse optioneel verkrijgbare assistentiepakketten.

;