Menue
  • Uniek starters event camperaars bij Dethleffs in Isny!

Event voor beginnende camperaars in Isny

Goed voorbereid op reis!

Dethleffs organiseert een evenement om kampeervrees weg te nemen!

 

Dethleffs organiseert haar eerste evenement voor beginnende kampeerliefhebbers. Er wordt tijdens deze bijeenkomst tips en tricks gegeven voor een vakantie met camper of caravan. Gedurende een lang weekend zal zowel een praktijk- en theoriedeel worden toegelicht. Zowel voor de professional als voor de beginnende kampeerder, u leert er altijd wat van! Ontdek de wereld van kamperen met professionele introducties en een bijpassend praktijkprogramma.

 

Kamperen is trendy en toch, het gevoel van vrijheid heeft een bepaalde drempel. De vrees voor het onbekende, het kamperen met een camper of caravan, is groot. Enkele vragen die met regelmaat worden gesteld zijn: Welke voertuig past het beste bij mij? Hoe moet ik de kachel gebruiken? Hoe moet ik het waterreservoir bijvullen? Hoe moet ik het toilet schoon houden? Hoe moet ik parkeren met een groot kampeervoertuig? Past kamperen wel bij mij? Dit zijn slechts enkele twijfels die zich voordoen bij degenen die nog nooit hebben gekampeerd met een camper of caravan. Voor al deze vragen biedt Dethleffs een praktisch antwoord. De eerste Dethleffs bijeenkomst vindt plaats van 13 tot 16 oktober 2017. Alle vragen met betrekking tot de eerste vakantie zullen worden verduidelijkt aan de hand van tips en tricks.

<s> </s>

FREEONTOUR organiseert een interactief programma met kampeervoertuigen, hierin kunt u kennismaken met de wereld van kamperen. Daarvoor stelt Dethleffs tien volledig ingerichte kampeervoertuigen beschikbaar om mee op reis te gaan. Vóórafgaand aan de reis is er een gedetailleerde en praktische opleiding door ervaringsdeskundigen. Elke dag biedt een gevarieerd programma, zodat de deelnemers zich na vier dagen kleine professionals mogen noemen. Degene, die nog steeds twijfelt of een kampeervakantie voor ze geschikt is, gaat hier een antwoord vinden. Het dagprogramma ziet er als volgt uit:

 

Programma
13 oktober vrijdag
• Kennismaking om 13:00 uur
• Algemene informatie en overdracht van voertuigen
• Rit naar de camping, briefing op de camping en opbouw van de staplaats (onder begeleiding)
• Gemeenschappelijke barbecue

14 oktober zaterdag
• Ontbijtservice
• Rit naar de Dethleffs fabriek
• Kleine rijopleiding op ons Dethleffs fabrieksterrein (rangeren en het begeleiden op de baan)
• Rit naar het Erwin Hymer Museum in Bad Waldsee (inclusief lunch en rondleiding door gids)
• Rit naar een camping in de buurt van Bad Waldsee

• Diner inclusief discussieronde

15 oktober zondag
• Ontbijtservice
• Gezamenlijke excursie
• Individueel op pad met het kampeervoertuig, wij geven u enkele tips
• S’ middags en' s avonds eigen invulling

16 oktober maandag
• Terugkeer om 11.00 uur in Isny
• Gezamenlijke lunch om 12:00 uur
• Rondleiding door de Dethleffs fabriek (indien interesse)
• Evaluatie

 

Het evenement begint en eindigt in Isny im Allgäu (Duitsland). De kosten per voertuig zijn € 479,-. Dit tarief is samengesteld op basis van twee personen. In de prijs zijn ook de huur en de apparatuur van het kampeervoertuig inbegrepen, campingovernachtingen, ontbijtservice, gezamenlijke maaltijden, rondleiding door de Dethleffs-fabriek, alle presentaties en een kleine rijopleiding. De rest van de kosten wordt gedekt door Dethleffs. Iedereen die binnen een jaar beslist ook eigenaar van een Dethleffs camper te worden, krijgt de kosten van het evenement terug. Indien u liever eerst een camper of caravan overweegt te huren, dan kunt u 10% korting verkrijgen bij McRent (tot 31 december 2018).

 

Voor meer informatie en inschrijvingsformulieren voor de eerste informatiebijeenkomst, kunt u gaan https://www.dethleffs.de/newspresse/teaser-seiten/dethleffs-wohnmobil-einsteiger-event/anmeldung-reisemobil-einsteiger-event/ De registratiedeadline is 31 juli. Het aantal deelnemers is beperkt dus wees er snel bij!

 

Over Dethleffs

Arist Dethleffs was in 1931 uitvinder van de eerste caravan in Duitsland. Vandaag de dag is Dethleffs GmbH & Co. KG de grootste aanbieder van recreatieve voertuigen in Europa. Met meer dan 1.000 medewerkers, worden er meer dan 10.500 campers en caravans geproduceerd, in één van de meest moderne fabrieken binnen de kampeerindustrie. Met een jaarlijkse omzet van ongeveer 311 miljoen euro is Dethleffs wereldwijd een toonaangevende fabrikant van recreatieve voertuigen.

 

FREEONTOUR

De merken van Erwin Hymer Group zijn in 2013 gestart met FREEONTOUR, een uitgebreide service voor op reis. De reisverhalen van kampeerders helpen u bij het uitzoeken van uw volgende bestemming. De grote campingdatabase ondersteunt bij het vinden van een geschikte accommodatie en zorgt voor ontspannen nachten. Voor een grotere flexibiliteit, zelfs gedurende de reis, biedt de FREEONTOUR app uitkomst. Daarnaast is er nog de FREEONTOUR klantenkaart, hiermee krijgt elke klant van een voertuig van Erwin Hymer Group korting bij deelnemende partners. Enkele partners uit de database zijn bijvoorbeeld recreatieparken, campings, sauna’s, webshops en tankstations. Voor elke kampeerder is er wel een reden om lid te worden bij FREEONTOUR!