Menue
Wohnmobil von Dethleffs

Haal uw kampeerauto uit zijn winterslaap

Op de volgende pagina's krijgt u een overzicht met onze belangrijkste tips om uw kampeerauto klaar te maken voor het nieuwe kampeerseizoen. Verlies de deadlines voor de algemene periodieke keuring niet uit het oog en denk eraan dat u in uw kampeerauto misschien andere brandstof moet tanken dan in uw gewone auto.

Bovendien is het niet alleen bij u thuis, maar ook tussen de vier muren van de kampeerauto tijd voor de jaarlijkse lenteschoonmaak. Waarop u moet letten om de lak niet te beschadigen, vertellen we u ook in onze 10 belangrijkste tips. Verneem bovendien meer over de technische controle van het voertuig, zoals de algemene techniek en de waterinstallatie. Lees hoe u nagaat of uw banden nog in orde zijn en welke uitrusting u aan boord moet hebben.

UNterwegs zum Camping im Wohnmobil

Bij de originele Dethleffs-onderdelen voor het warme seizoen vindt u exact het nodige om het zomerseizoen met Dethleffs nog mooier te maken. Handige zonnematten houden het interieur koel, knappe velgen verschaffen uw voertuig een sportieve look en dankzij de vilten mand bent u klaar voor een heerlijke picknick. Dat is natuurlijk niet alles. Klik in de shop voor originele Dethleffs-onderdelen en neem een kijkje in onze accessoires