Menue
Camping-Tipps für den Frühling im Dethleffs Wohnwagen

Caravan in gereedheid brengen – zo doet u het!

We beginnen met de juiste belading, via de controle van het chassis en van de energietoevoer tot praktische accessoires voor Dethleffs-caravans: hier vindt u al het nodige om perfect voorbereid te vertrekken.

Want één ding staat vast: als we nu allemaal moeite doen, komt het volgende kampeerseizoen er ooit aan en kunnen we weer met volle teugen genieten van deze heerlijke manier van reizen.

Weet u hoe u deuren en de onderzijde of de gastoevoer correct controleert? Wij vertellen het u. Ook voor de controle van de watervoorziening, die essentieel is voor uw gezondheid en die van uw passagiers, geven we belangrijke tips. De juiste temperaturen dragen er aanzienlijk toe bij dat u zich behaaglijk voelt: voor u verklaren we ook hoe u de verwarmingsinstallatie checkt.

Dethleffs Wohnwagen richtig ausmotten und fit für die neue Caravansaison machen

Wat maakt een check van de caravan pas helemaal compleet? Het juiste trekkend voertuig! Niet elke auto mag namelijk gelijk welke caravan trekken en 'gewoon' een trekhaak volstaat niet. Wij geven toelichting over het optimale motorvermogen, het correcte aanhangergewicht, banden, aandrijving en veel meer bij het thema 'Het juiste trekkend voertuig voor uw caravan'.

Maar zoals altijd geldt: eerst werken, dan genieten. We gaan aan de slag – al is het voorlopig alleen in gedachten!

Heeft u nog geen caravan en wilt u eerst informatie? Ook dat is helemaal geen probleem: kijk gerust naar onze Dethleffs-caravans

Dethleffs Caravan entdecken