Menue
DET Nomad 490BLF AlpaA 7820 Peopleshooting MJ2020 Zangerl 539von828

Nomad 490 BLF - Caravan van het Jaar 2020

Nomad Caravan des Jahres

Feest voor Dethleffs vandaag op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht: Het model Nomad 490 BLF van Dethleffs is 'ANWB Caravan van het Jaar 2020' geworden!

Deze prijs is een prachtige waardering voor dit model uit de Nomad-serie van Dethleffs. Bart Haarman, Salesmanager Dethleffs Nederland & België voor Erwin Hymer Group, nam zeer blij en trots de prijs in ontvangst!

De Jury stelde het volgende rapport op over de Nomad 490 BLF: “Dethleffs brengt de succesvolle Nomad-serie op een hoger plan met moderne en sfeervolle indelingen. Het ontwerp toont lef: traditioneel donker houtdecor is vervangen door een modern en licht interieur. Vooral de Nomad 490 BLF met Frans bed wordt door de jury zeer gewaardeerd. Top koks zullen jaloers zijn op de ruime keuken die bijzonder goed is geoutilleerd met een grote koelkast en veel werk- en bergruimte.

Keuken en zitgroep baden in licht dat via voorraam, dakvenster en dakluik binnenvalt. Let vooral ook op het plafondpaneel dat één geheel vormt met dakvenster en dakluik en dat is voorzien van indirecte sfeerverlichting. Een lage kast naast de deur zorgt voor nog meer ruimtelijk effect. Het exterieur voldoet met een design achterbumper met ledverlichting, een standaard serviceluik en een hagelbeschermend dak aan hedendaagse eisen.”

De onderscheiding Caravan van het Jaar wordt sinds 1996 uitgereikt. Het is een jaarlijkse onderscheiding voor de meest vernieuwende caravan (per serie) op initiatief van ANWB kamperen en de Kampeer en Caravan Kampioen.

Nomad