Menue
eyec family stiftung

Ontmoet de vrienden van de familie

Hoe bevalt dat, zo’n vriend van de familie?

vriend van-de-familie

Dat Dethleffs vooruitstrevend is in de wereld van caravans en kampeerauto’s blijkt uit de innovaties die steeds terug te vinden zijn in het modellenaanbod.

Veel gezinnen trekken er jaarlijks met hun ‘vriend van de familie’ op uit om te genieten van de vrijheid. De ene familie gaat in de winter op pad, anderen zoeken met hun caravan de warmte op van Zuid-Europa.

Ook qua locatie’s is er voor iedereen een mooie camping of kampeerplek te vinden die invulling geeft aan de kampeerwensen van het gezin.

De Sprookjescamping is uniek in zijn soort. Overal op deze camping waan je je in een sprookjeswereld en daarmee de perfecte plek om te verblijven met jonge kinderen. Op de Sprookjescamping is het mogelijk om een Dethleffs caravan te huren, ideaal voor een weekend weg of wanneer je als gezin wilt ervaren hoe het is om met een caravan op pad te gaan.

Een aantal families hebben video’s gemaakt van hun verblijf op de Sprookjescamping. Ontbijt krijgen van een kikker, dansen met de sprookjesfiguren en gezellig met elkaar ontbijten in de caravan… Zo krijg je toch helemaal zin om te gaan kamperen?!

Familie Wanders

Hoe gezellig is dat, met z’n vijven ontbijten in de caravan

Familie Vloggers

Een kikker die je eten brengt?