Menue
wintercamping wohnwagen keyvisual

Wintercamping met caravans

365 dagen campingplezier met Dethleffs caravans

De Allgäu - waar Dethleffs sinds 1931 is gevestigd – is met zijn lange winters en veel sneeuw een populaire winterbestemming. Niet voor niets heeft Dethleffs de reputatie van een echte winterexpert. Dat herkent u bijvoorbeeld aan standaarden als de AirPlus bovenkastventilatie en een bijzonder sterk geïsoleerde opbouw. Of aan het feit dat u bij de meeste modellen een comfortabele warmwaterverwarming met gescheiden verwarmingscircuits, interne vuilwatertanks en optionele inlegramen kunt bestellen.

Wintervast: het wintercomfortpakket van Dethleffs
Dethleffs specialiteit: de optionele wintercomfortpakketten, waarmee echte winterfans zelfs bij ijzige temperaturen kunnen genieten van kamperen in de winter. Veel details zorgen hier voor winterpret, zoals XPS-schuim met een hoge dichtheid als isolatiemateriaal, een krachtige warmwaterverwarming en geïsoleerde en verwarmde vuilwaterleidingen, waardoor het watercircuit onmogelijk kan bevriezen. Bijzonder behaaglijk is de vloerverwarming, die naargelang het systeem elektrisch of door warm water wordt verwarmd.

Beleef winterkamperen op een geheel nieuwe manier: met de winterbestendige voertuigtechniek van winterspecialist Dethleffs.