Menue

Onderneming

Historie

Zur Galerie der Meilensteine der Dethleffs Historie

Galerie "Mijlpaal van de historie van Dethleffs"

Word pionier, net als wij!

Trendsetter uit traditie
"Niet zonder mijn gezin!" besloot Arist Dethleffs en construeerde in  1931 de eerste  "Woonauto" van Duitslands. Het woord "Vrije tijd" was tot dusver bij weinigen bekend, een vakantie met het gezin was een privilege en het tourisme stond nog in de kinderschoenen. Met de ontdekking van de caravan begon een nieuw tijdperk. Comfortabele kampeervakanties, avontuur in de natuur, de ontmoeting met vreemde landen en andere culturele reizen hebben een revolutie teweeggebracht in de geschiedenis van het reizen. 

Zin om te reizen en liefde voor uw eigen thuis
Sinds het eerste uur is onze onderneming verbonden met onze produktieplaats Isny in de Allgäu. Voor de produktie in Zuid-Duitsland spreken niet alleen kwaliteitsredenen, maar ook sociale verantwoordelijkheid.  Als Dethleffs koper ondersteunt u een wereldwijd opererende onderneming, dat garant staat voor duurzame arbeidsplaatsen in de regio.

Onderscheidingen

Impulsgever voor duurzaam Tourisme
De Pioniersgeest van onze oprichter, Arist Dethleffs, is ook vandaag de dag nog aanwezig. Dit zit hem in de continuïteit van de waardeontwikkeling van onze series, ontelbare innovaties en natuurlijk in het hart van camping geschiedenis; het gezin.

Ons doel blijft uw tevredenheid. 
Uw reizen mogen zich wijzigingen, terwijl wij altijd het dezelfde doel nastreven; de hoogste kwaliteitsstandaards van onze voertuigen en de beste klantenservice - voor en na de koop.

Hartelijk dank voor uw vertrouwen!