Menue
  • Header Trend 2024
  • Header Globevan Fiat 24
  • Header Camper Can 24
Dethleffs kampeerauto- en caravanconfigurator
Nieuwsbrief - Wil u meer weten over caravaning en Dethleffs?
Maak een afspraak bij uw dealer
Just Camp - All you need is Just
Just Camp - All you need is Just
Nieuw interieur voor Dethleffs c’go en c’go up
Nieuw interieur voor Dethleffs c’go en c’go up
Klaar voor het voorjaar: de ultieme checklist
Klaar voor het voorjaar: de ultieme checklist
Dethleffs Brochures & Downloads
Dethleffs Brochures & Downloads
Montsaktion Juli 24 EN
Maak een afspraak bij uw dealer
Maak een afspraak bij uw dealer

Welkom bij de uitvinder van de caravan: Dethleffs, uw vriend van de familie

Een leven met de liefsten

Wij weten dat gezinnen op verschillende manieren vakantie vieren. Welke samenstelling een gezin ook heeft, het blijft individueel en uniek, net zoals bij caravaning. Wij streven ernaar om voor elk gezin het passende vakantievoertuig te vinden. Dankzij ons brede assortiment, van urban camper tot luxe camper, zal dit zeker lukken.

Iedereen is het erover eens: Dethleffs!

Caravan, camper, camper van en urban camper – op reis wonen zoals thuis heeft vele namen. Dethleffs is al 90 jaar de naam als het om campingvakanties voor het hele gezin gaat!

Alle wegen leiden naar Dethleffs!

Zomervakantie, wintercamping, in de bergen, aan zee, in de stad of rond de wereld? Waar uw reis ook naartoe gaat: Dethleffs caravans, campers, camper vans en urban campers staan voor de hoogste kwaliteit, uitstekende afwerking, individuele uitrusting en in alle gevallen voor meer veiligheid en plezier. Dat garanderen wij met vele serviceprestaties voor en na de aankoop bij de dealer en natuurlijk bij Dethleffs zelf. Een dealer bij u in de buurt is eenvoudig te vinden met onze dealerzoeker.

Bij Dethleffs is alles ‘Made in Germany’!

Wist u dat de caravan in Allgäu uitgevonden werd? Midden in het schilderachtige Zuid-Duitse landschap met bergen en de Bodensee bouwde Arist Dethleffs in 1931 de eerste ‘woonauto’ in Duitsland voor zijn gezin. Tot de dag van vandaag wordt verreweg het grootste deel van alle modellen in Isny en de rest in een van onze ultramoderne partnerfabrieken in Duitsland vervaardigd.

Voertuiguitbouw van Dethleffs

Op de locatie Isny im Allgäu worden niet alleen Dethleffs caravans en campers ontwikkeld en vervaardigd. Hier wordt door middel van professioneel en verfijnd handwerk al meer dan 17 jaar ook campinguitbouw voor buscampers en urban vehicles gemaakt. Tegenwoordig rollen hier jaarlijks meer dan 7000 urban campers en camper vans van de band in opdracht van de merken Pössl en Crosscamp, en sinds de zomer van 2021 ook van Dethleffs zelf.