Menue
  • Dethleffs Wohnmobil Just Go!
  • Dethleffs Camper Van Globetrail
  • Dethleffs Jubiläumsmodell Aero 90

Twee nieuwe indelingen voor liefhebbers van compacte, complete toercaravans

c´joy en c´go zijn er in nieuwe indelingen voor beginnende caravan kampeerders, overstappers of stellen die op zoek zijn naar compacte, lichte en onconventionele caravans – c´joy 420 QSH met keuken achterin en dwars tweepersoonsbed aan de voorzijde – c´go 475 FR met een grote rondzitgroep aan de achterzijde en een lengte bed met aangesloten badkamer en open wasgelegenheid 

cjoycgo 2020JPG

De c´joy en de c´go zijn de twee meest compacte Dethleffs series en vallen daardoor bijzonder in de smaak bij iedereen die op zoek is naar een lichte, wendbare toercaravan of voor het eerst gaat kamperen. De c´joy is met een breedte van 212 cm de smalste caravan in zijn klasse en is er in vier indelingen met opbouwlengten van 493 tot maximaal 593 cm voor stellen of gezinnen.

De al meermaals bekroonde c´go is dankzij zijn chique, moderne design en de aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding in korte tijd een van de populairste series bij Dethleffs geworden en heeft modellen met een breedte van 220 tot 250 cm in zijn portfolio. De opbouwlengten variëren van 498 tot 672 cm en het is de enige Dethleffs caravan die twee bovenbed-indelingen biedt. In het nieuwe modeljaar worden beide series aangevuld met een nieuwe indeling.

De c´joy 420 QSH heeft een keuken aan de achterzijde met daarnaast een badkamer, en een dwars tweepersoonsbed. De c´go 475 FR heeft een twijfelaar met badkamer en open wasgelegenheid aan de voorzijde en een grote rondzitgroep achterin. Beide indelingen zijn ontworpen voor stellen, en de zitgroepen kunnen indien nodig optioneel heel eenvoudig tot bedden worden omgebouwd.

De c´joy 420 QSH

cjoy 420QSH 4c 1

Deze smalle en compacte indeling heeft een totale lengte van amper 612 cm en een opbouwlengte van 503 cm. Aan de voorzijde bevindt zich een dwars tweepersoonsbed, dat eenvoudig te bereiken is via een opstap. Bijzonder praktisch is de keuken achterin met daarnaast de badkamer. Ondanks de compacte afmetingen beschikt het model over een grote koelkast van 142 l. Een zitgroep aan de zijkant maakt deze indeling compleet, die op een klein oppervlak alles te bieden heeft wat voor een ontspannen kampeervakantie nodig is.

c´joy – Gewoonweg meer plezier

Minder is meer: dat is het idee achter deze compacte caravanserie van Dethleffs. Met een eenvoudige inrichting, maar met alles erop en eraan, met compacte afmetingen en een laag gewicht keren we terug naar de oorsprong van het kamperen: eenvoudig, maar onafhankelijk reizen. En de c´joy schittert in al zijn eenvoud – in de positieve zin. Want hij heeft alle kampeerbenodigdheden aan boord in de gebruikelijke Dethleffs kwaliteit, maar met het oog op een aantrekkelijke prijs en het gewicht zijn alle zaken weggelaten die hem zouden overbelasten. Dan houdt u vooral dit over: plezier!

De c´go 475 FR

cgo 475FR 4c 1

Deze indeling is 230 cm breed en heeft een opbouwlengte van 558 cm. Hij valt op door een lengte bed aan de voorzijde met daarnaast een badkamer met open wasgelegenheid. Aan de achterzijde bevindt zich een grote rondzitgroep, die net als de royale keuken meer dan genoeg ruimte voor stellen biedt.

c´go de Caravan to go

Als pionier in het progressieve, moderne en vlotte instapsegment heeft Dethleffs met het op de markt brengen van de c´go in 2014 een mijlpaal bereikt. Deze status wordt onderbouwd door de verkoopcijfers en het feit dat hij sinds de invoering meermaals als winnaar uit de test is gekomen. In het modeljaar 2018 is de c´go volledig herzien. De serie is in het bijzonder gericht op nieuwkomers in het kampeersegment, jonge stellen, gezinnen en op iedereen die zich niet aangesproken voelt door de traditionele caravanconcepten. Sinds begin 2019 is het portfolio verrijkt met twee bovenbed-indelingen. Volgens het principe „up and go“ zorgt de c´go up voor zorgeloos kampeerplezier. Ondanks de overzichtelijke afmetingen biedt hij veel ruimte dankzij een eenvoudig op te bergen bovenbed boven de zitgroep en door een stahoogte binnenin van 208 cm heeft u ook nog enorm veel ruimte boven uw hoofd.