Menue

Pulse Classic 90: jubileummodel met veel extra´s

Halfintegraal Pulse Classic met uitgebreide standaarduitrusting - Aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding - Klassiek, modern interieur met jubileumbekledingOmvangrijke standaarduitrusting - Vier indelingen: T 7051 DBM, DBL, EB en EBL

pulse classic teaser 900x478

Voor degenen die liever een vrij tijdloos, klassiek interieur in de camper hebben, maar de vele positieve eigenschappen van de Pulse waarderen, was de speciale editie Pulse Classic een alternatief in het afgelopen modeljaar. Deze designvariant verschilde qua interieurdesign van de conventionele, zeer modern ogende Pulse. Ter gelegenheid van de 90ste verjaardag van de uitvinder van de eerste Duitse “woonauto”, wordt de Pulse Classic voortgezet als Pulse Classic 90 met vier indelingen - twee queensbed- en twee eenpersoonsbed indelingen met verschillende zitgroepopstellingen en met nog eens meer uitrusting on top.

Het opvallende exterieurdesign met de rond teruglopende achterzijde en de aerodynamische looks aan de voorzijde, de bijzondere meubelvormgeving, het buitengewone verlichtingsconcept en alle andere componenten die de Pulse zo onvergelijkbaar maken, blijven natuurlijk behouden. Daarnaast is er – als een soort verjaardagscadeau – een uitgebreide jubileumuitrusting, wat de Pulse Classic 90 met zijn klassiek-modern design tot een bijzonder chique verschijning maakt

Alles aanwezig, omdat we jarig zijn

pulse-classic90-teaser-small

Met de Pulse Classic 90 krijgen Dethleffs-klanten een waar prijskwaliteitscadeau. De jubileumserie is verkrijgbaar met volledige standaarduitrusting die alles bevat wat nodig is voor een zorgeloze, onafhankelijke en uiterst comfortabele vakantie. Het uitgebreide verjaardag pakket omvat o.a. een toegangsdeur met raam en voorzien van centrale deurvergrendeling, automatische airconditioning in de cabine, led-dagrijverlichting, lederen stuur en versnellingspook, instrumentenpanelen met chroomkleurige ringen en een dakraam in de cabine.

Het verlichtingsconcept “Light Moments” is ook standaard aan boord en bestaat uit vier verlichtingsniveaus. Elk van deze niveaus krijgt een specifieke taak toegewezen, die zowel functionaliteit, je thuis voelen en sfeer vervult en harmonieus wordt gecombineerd als een totaalconcept. Ook standaard zijn luxe inlegramen en de comfortabele bedombouw van de eenpersoonsbedden naar een groot tweepersoonsbed voor de T 7051 EB en T 7051 EBL.

De jubileumuitrusting omvat ook het opvallende, markante exterieurdesign van de Pulse Gran Turismo met zijn zwarte cabine, de rode skidplate, instaptredes bij de cabine en een zilverkleurige koelergrill. Aanvullende assistentiesystemen of componenten voor winterkamperen kunnen als optie worden geselecteerd. Bovendien kunnen de halfintegraalmodellen worden uitgerust met een optioneel elektrisch bedienbaar hefbed, alternatieve motorisering en met een automatische versnelling. Indien u een extra slaapplaats wenst, maar geen hefbed wilt mee bestellen, kunt u voor de DBL- en EBLmodellen gebruik maken van de nieuwe optie "Ombouw van de zitgroep", zodat van de lounge een comfortabel gastenbed maakt kan worden.

Pulse vs. Pulse Classic 90: Modern of klassiek, altijd een klasse meer!

PulCl90 T7051DBL Kueche Sicht hinten Cosmopolitan NoceNagano

Liefhebbers van een chique maar ook klassiek ontwerp voelen zich bijzonder comfortabel in de Pulse Classic 90. Het licht notenbruin van de meubelfronten in combinatie met de vloer in chique steenlook en een eigen, bijpassende stoffering Cosmopolitan straalt de meer tijdloze, ietwat meer solide versie van dit innovatieve voertuig uit in vergelijking met de conventionele Pulse, maar de basisprincipes daarvan scoren in beide varianten . Deze pluspunten zijn onder meer de lichtgewicht constructie, voor een zorgeloze belading, ook mogelijk voor toelating met vier personen bij 3.500 kg toegestaan totaalgewicht en het uitzonderlijke comfort dankzij de innovatieve Iso Protect-comfortvloer, een gelijkmatige vloer zonder niveauverschillen. 

De indelingen

De vier verschillende indelingen waarin de halfintegraal Pulse Classic 90 wordt aangeboden, zijn populaire indelingen met queensbedden en eenpersoonsbedden, met een lengte van 740 cm en voorzien van een aparte douche en badkamer, die kan worden gecombineerd tot een comfortabele badkamer. Beide bedvarianten zijn met verschillende zitopstellingen gemaakt. De traditionele opstelling met een veiligheidsgordel in de rijrichting en een zijbankje en de modellen met comfortabele loungezitgroep met lengtebanken.

meer info