Menue
  • Header Trend 2024
  • Header Globevan Fiat 24
  • Header VW-Performance

Een mooie start: met de nieuwe Dethleffs Trend Edition

Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding – Editiemodellen voor een perfecte start in de wereld van Dethleffs – Ideaal voor beginnende kampeerders – Omvangrijke standaarduitvoering – Halfintegraal met drie indelingen

Trend 7057EB DS Hinten Rosario quer

De Trend is de bestseller in het Dethleffs-modelprogramma van kampeerauto’s. Dankzij de prijs en de kwaliteit die daarvoor geboden wordt, is het een ware bondgenoot van talloze kampeergezinnen geworden.

Hij overtuigt met zijn kwaliteit, afwerking en talrijke uitrustingen, die in deze prijsklasse allesbehalve vanzelfsprekend zijn. De Trend Edition, die Dethleffs voor het eerst op de Caravansalon in Düsseldorf voorstelt, effent nog beter de weg naar de Dethleffswereld.

Deze speciale editie met drie indelingen wordt het nieuwe, prestigieuze instapmodel in de productgroep van de kampeerauto- en caravanfabrikant uit de Allgäu. Drie favoriete indelingen als halfintegraal met een omvangrijke standaarduitrusting aan een onovertrefbare prijs/kwaliteitsverhouding.

TreDT 7057DBM BG Bad quer

Nieuwkomers in de kampeerautowereld krijgen het dankzij de eenvoud van de voertuigconfiguratie bij deze editie nog gemakkelijker om in te stappen. De Trend Edition slaagt hierin dankzij een omvangrijke standaarduitvoering, waarbij reeds alles aan boord is, wat een kampeerhart begeert – dus ook alle handelsmerken en voordelen van Dethleffs.

Vanzelfsprekend gelden ook hier de beloften voor Dethleffs-producten: betrouwbaarheid en een vaak onderscheiden service – zeker voor beginnende kampeerders cruciaal voor een gevoel van veiligheid. De kern voor de onovertrefbare prijs/kwaliteitsverhouding zijn het samenbrengen van de belangrijkste elementen in drie indelingen en een overzichtelijk, uitgelezen aanbod opties. De kortste variant van de Trend Edition is al verkrijgbaar voor € 65.990,-

Details

Trend 7057EB BG Schlafen quer

“Met deze speciale editie willen we nieuwkomers in onze branche een aantrekkelijk aanbod bieden om met een gevestigd en betrouwbaar merk, met een wijdverspreid servicenetwerk, het kampeerleven te beginnen”, vertelt Florian Pietrzak, productmanager bij Dethleffs, over de bedoeling van de speciale editie. “Daarbij hebben we ons geconcentreerd op de indelingen van onze absolute bestsellers bij halfintegralen. Door het aantal varianten te beperken en dankzij de omvangrijke standaarduitvoering kunnen we een unieke prijs/kwaliteitsverhouding bieden, die de instapd bijzonder aantrekkelijk maakt”, vult Pietrzak aan.

De Trend Edition bestaat daarom – in tegenstelling tot de Trend – alleen als halfintegraal in het wit, met het moderne houtdesign Rosario Cherry en een perfect bijbehorende stoffering, maar vanzelfsprekend met alle comfort en veiligheidscomponenten die van deze reeks een bestseller maken. Hiertoe behoren o.a. softclose-sluitingen voor de dakkasten, 7-zonematrassen uit klimaatregulerend materiaal, een toegangsdeur van 70 cm, een GFK-dak, een overspanningsbeveiliging voor het elektriciteitsblok, een optioneel hefbed, een keuken met grote koelkast incl. vriesvak, driepitskooktoestel en grote laden.

De uitgebreide standaarduitvoering van de Trend Edition omvat bovendien een L-zitgroep, een cruisecontrol, ariconditioning in de cabine, centrale deurvergrendeling, een dakraam in de cabine, led dagrijverlichting, een ombouw om van de twee eenpersoonsbedden een groot tweepersoonsbed te maken, twee handige garageluiken, een lederen stuurwiel en versnellingspook, verchroomde ringen op het dashboard en een panorama dakluik in de woonruimte. Daarbij is de Trend Edition ook standaard voorzien van fraaie en veilige inlegramen. Om de prijs laag te houden, is de lijst met opties in vergelijking met de Trend korter. “Wie speciale, optionele componenten – zoals een warmwaterverwarming, een tweede accu of een in hoogte verstelbaar tweepersoonsbed – nog wenst, kan kiezen voor de ‘normale’ Trend”, zegt Pietrzak.

Indelingen

De Trend Edition is beschikbaar in drie indelingen. De kleinste in de reeks – nog geen 7 meter lang – is de T 6717 EB, een voertuig met eenpersoonsbedden, met draaibare badkamer om de ruimte optimaal te benutten. Bovendien beschikt de Trend Edition over een variant met queensbed, T 7051 DBM, en een model met eenpersoonsbedden, T 7051 EB. Beide indelingen zijn 7,40 m lang en pronken met een badkamer en afzonderlijke douche, die met een deur van het voorste gedeelte afgescheiden kunnen worden.

De Trend Edition wordt standaard aangeboden met Fiat-chassis en 120 pk.

Grundrisse Trend Edition