Menue
  • csm DET Wohnmobil Trend Integrierter 8f27266ecc
  • eye nomad 2022
  • Dethleffs Jubiläumsmodell Aero 90

Dethleffs viert 90ste verjaardag met de

Nieuw design-model ´Aero´ met compleet actiepakket als jubileum edition - Een oude bekende in een nieuwe look met een fris, moderne uitstraling in een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding - Ontworpen voor jong publiek en jonggebleven reizigers - Vloeiende vormgeving met uitzonderlijk interieurdesign - Compacte toercaravan met 5 verschillende indelingen.

Aero90 500QSK Kueche MarylandOak Visby

In 1931 bedacht de Duitse Allgäu fabrikant van zweep- en skistokken de eerste caravan in Duitsland uit liefde voor zijn vrouw, hij wilde zijn gezin om hem heen tijdens lange zakenreizen. Dus viert Dethleffs komend jaar haar 90-jarig jubileum en presenteert zij een gloednieuwe caravanserie. Het nieuwe familielid heet ´Aero´, een naam die bekend zal klinken voor de echte Dethleffs-fans, omdat deze serie al eerder bij Dethleffs verkrijgbaar was. Het staat voor betrouwbaarheid, solide kwaliteit, made in Germany én voor een ongewoon modern design.

De ´Aero´ treedt in de voetsporen van zijn voorgangers. Het is een designgerichte caravan van hoge kwaliteit, die primair gericht is op een jongere, prijsbewuste caravan-doelgroep, die absoluut geen individuele uitrusting willen missen. Naast de prijs-kwaliteitverhouding en het uitzonderlijke ontwerp, is dit een van de grootste troeven van de Aero. Omdat in de meeste gevallen, ten gunste van een lage prijs, van indrukwekkende ontwerp-, variatie- en keuzemogelijkheden wordt afgezien. Niet bij deze ´Aero´! Hij is een buitengewoon chique en biedt, naast drie verschillende stofferingen, een hele reeks individuele mogelijkheden.

Perfect vormgegeven

Header-Aero

De buitenkant van de ´Aero´ valt gelijk op door zijn moderne design. Gecombineerd met het uitgebreide jubileumpakket, bestaande uit 17-inch aluminium wielen, een gladde buitenbeplating, designelementen aan de voor- en achterzijde, een raam in de extra brede toegangsdeur, een extra Midi-Heki dakluik, een disselafdekking en stabiele uitdraaisteunen. Dit alles maakt de ´Aero´ tot een fantastische verschijning. De caravan ontvouwt echter zijn volle schoonheid in het interieur, dat zijn eigen smaakvolle design heeft. Hier komt een fris en fraai afgerond meubelconcept samen met zachte elementen en kleurenspel, ze scheppen zo een modern, luchtig, licht en zeer comfortabel ruimtegevoel. De tweekleurige meubelfronten met hun contrasterende details, die de lichte houtlook combineren met witte kastdeuren, meubelkleppen en wanddecorelementen, zorgen voor een extra fris en helder interieur.

De ´Aero´ Modellen

Aero90 500QSK DS MarylandOak Visby

De nieuwe ´Aero´ is verkrijgbaar in vijf indelingen. Alle caravans zijn 230 cm breed, hebben een totale lengte van 634 cm tot 751 cm, zijn enkelassers en daarmee ideale toercaravans. Bij het kiezen van de modellen concentreerde de ontwikkelaars bij Dethleffs zich op bestaande populaire indelingen en plaatsten ze deze absolute bestsellers in het portfolio van de Aero-serie. De kleinste in deze serie is de 410 QS, met voorin een dwars tweepersoonsbed en een zijzitgroep en een grote kledingkast achterin. De 470 FR is een oude bekende in het Dethleffs-programma en wordt geleverd met een tweepersoonsbed en een aan grenzende badkamer met een open wasruimte aan de voorzijde en een grote ronde zitgroep aan de achterzijde. De 500 QSK is er voor de jonge gezinnen. Hier slapen de ouders in het tweepersoonsbed aan de voorzijde en de kinderen in het stapelbed achterin. Liefhebbers van eenpersoonsbedden zullen dol zijn op de 510 ER en de iets grotere 520 ER. De modellen hebben een standaard maximaal toelaatbaar gewicht van 1.200 tot 1.400 kg en kunnen, afhankelijk van de indeling, desgewenst tot 1.500 of 1.800 kg worden geladen.

meer info