Menue
  • Programa digital de novedades con visión panorámica de 360 grados
    Swoosh
  • csm teaser-big-neuheiten-2021 4ae21220f5
    Swoosh
  • Swoosh
  • Swoosh
  • Swoosh

Dethleffs viert 90ste verjaardag met de ´Aero´

Designvariant van de Pulse – Een meer klassiek interieurdesign met nieuwe bovenkasten en houtdecor – Uitgebreide standaarduitvoering – Eerste presentatie op de Caravan Salon – Vier indelingen: T 7051 DBM, DBL, EB en EBL.

Pulse T7051EB Peopleshooting MJ2019 Zangerl  68 von 544

Voor iedereen die bij een kampeerauto de voorkeur geeft aan een meer tijdloos, klassiek interieur, maar ook de vele bijzondere kenmerken van de Pulse waardeert, vormt de Pulse Classic op de Caravan Salon in Düsseldorf een goed alternatief. Deze designvariant onderscheidt zich door het interieurdesign en de bouw van de bovenkasten plus kleppen van de gewone, in dit opzicht zeer modern ogende Pulse.

De Pulse Classic zal beschikbaar komen als halfintegraal met twee indelingen – een queensbed- en een eenpersoonsbedvariant – en in een uitgebreide standaarduitvoering. Het opvallende design van de buitenkant met de afgeronde, teruggetrokken achterkant en de aerodynamische voorkant van de Tmodellen, het harmonieuze meubelontwerp, het bijzondere lichtconcept en alle andere componenten die de Pulse zo uniek maken, blijven behouden.

Origineel of klassiek, maar altijd met de tijd mee!

PulCLT 7051EB DS Hinten quer

Voor het modeljaar 2019 luidde Dethleffs met de Pulse serie een nieuw tijdperk voor het mobiele reizen in, dat de tijdgeest weerspiegelt. Zowel van binnen als van buiten zijn de halfintegraal en de integraal kampeerauto’s pioniers van een nieuwe Dethleffs design- en vormtaal. Vooral van binnen straalt de Pulse een zeer moderne flair uit door het gebruik van minder houtdecor, de focus op effen natuurtinten in grijs en beige en het nieuwe, naar onderen toe teruggetrokken bovenkastontwerp met de innovatieve Multiflex-bovenkastkleppen.

Het zijn precies deze aspecten waar de afgelopen maanden vele fans op af kwamen, zij werden meteen verliefd op de moderne designtaal. Liefhebbers van klassieke designs zullen zich echter meer aangetrokken voelen tot de Pulse Classic. Deze heeft meubelpanelen in licht hazelnootbruin, een vloer in een stijlvolle steenlook en een eigen, bijpassende stoffering: dat past bij de meer tijdloze, degelijke versie van dit innovatieve voertuig. De prima basiselementen komen echter in beide variaties voor. Tot deze pluspunten behoren onder andere de lichtgewichtconstructie, die ook bij een toelating voor vier personen onder 3,5 t een zorgeloze beladingscapaciteit garandeert, en het buitengewone comfort door de nieuwe IsoProtect comfortvloer.

Series en optie

PulCLT 7051EB BG Schlafen quer

De Pulse Classic is er in een uitgebreide standaarduitvoering, met daarin onder andere een raam in de opbouwdeur en een centrale deurvergrendeling, een automatische airco, LED-dagrijverlichting, een lederen stuurwiel en een openslaand dakraam in de cabine. Ook de bijzonder sfeervolle lichtcompositie Light Moments bevindt zich standaard aan boord. Deze is in de Pulse Classic zonder de verlichte baldakijn uitgevoerd, maar wel met de vier verlichtingsniveaus samengesteld. Elk van deze niveaus heeft daarbij een bepaalde taak op het gebied van functionaliteit, stemming en sfeer en samen vormen ze een harmonieus totaalconcept. Eveneens standaard aanwezig zijn aluminium velgen en de comfortabele bedombouw van de eenpersoonsbedden tot een groot bedoppervlak bij de T 7051 EB en EBL.

Optioneel zijn er nog diverse extra pakketten te verkrijgen, met bijvoorbeeld verschillende rijassistentie-systemen of belangrijke onderdelen voor kamperen in de winter. Bovendien kunnen de halfintegraalen worden voorzien van een optioneel bovenbed.

De indelingen

De indelingen T 7051 DBM, DBL, EB en EBL, die bij de halfintegraal Pulse Classic worden aangeboden, zijn populaire queensbed- en eenpersoonsbedvarianten op nog geen 740 cm lengte met een aparte douche en badkamer, die tot een comfortabele ruime badkamer kunnen worden gecombineerd. Het max. toelaatbaar gewicht van de deze modellen, die in NL verkrijgbaar zijn vanaf € 79.690,-, ligt onder 3.500 kg.

GR Pulse Classic NL